Activitats Novembre 2007


Eixos Transversals

El dimecres 31 d’octubre com a final del mes dedicat a l’Educació per a la Salut els alumnes de primària i educació infantil  realitzarem un esmorzar saludable on tots menjarem fruita. Els xiquets/es d’infantil i primers cursos de primària la portaran pelada i trossejada en envasos. Els alumnes majors poden portar-la també en envasos o la fruita sencera.

Els recordem que novembre estarà dedicat a l’Educació moral i cívica, i dilluns que ve 5 de novembre celebrarem el dia de la Mare Rafols amb una eucaristia a les 11 a l’església i a la vesprada farem una eixida al poliesportiu només primària, on els alumnes de 6é prepararan jocs i activitats per a la resta de companys.

D’altra banda el dimarts 6 de novembre vindran al col·legi de la ONG “Mensajeros de la Paz” per a fotografiar els alumnes. Crec que sabreu que esta organització no governamental es dedica a ajudar els xiquets sense llar i també als ancians. Després de la seua insistència este curs vindran. Els fan fotos de vàries grandàries, se les portaran a casa perquè les vegeu i sense cap compromís si us agraden us les quedeu i si no es tornen. No us podem parlar de preus perquè no els coneixem, però no solen ser cares i és una manera d’ajudar a tants xiquets i xiquetes que no tenen tot. Us demanem que vinguen tots amb l’uniforme encara que els toque Educació Física.

Així mateix, el pròxim 20 de novembre tindrà lloc en la contornada del centre la carrera “Km de SOLIDARITAT” patrocinada per la ONG “Save the Children”, la qual atén a milions de xiquets/es necessitats en tot el món. En la pròxima circular us donarem més informació sobre esta activitat.

A més el dia 30 de novembre, tindrà lloc en el centre el “AULA DEL CREIXEMENT” organitzada i patrocinada per la fundació Rural Caixa, activitat englobada dins de l’eix anterior Educació per a la Salut, ja us comunicarem més avant que consistix.

La Direcció i la Comissió de Coordinació Pedagògica

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s