Programació Febrer 2008


Us comuniquem que seguint la programació dels Eixos Transversals, aquest mes que està dedicat a L’educació per a la Pau i la Convivència, farem la cloenda amb la celebració del Dia de la Pau dimecres que ve 30 de gener, en el Pati d’Infantil (entrada per C/ Sant Pere) a les 16:30 hores. Esteu tots convidats.

El pròxim mes dedicat a L’educació Mediambiental, l’inaugurarem el dijous 31 de gener amb el Dia de l’Arbre, acte promocionat pel M.I. Ajuntament. Els/les alumnes del 2n i 3er cicle de Primària (de 3r a 6é curs només), pujaran a la Serratella amb una xicoteta aixada, un poal o garrafa per a regar, gorra i esmorzar. Aquest acte serà al matí, tornant al migdia. A més, els alumnes del tercer cicle tindran unes activitats, xarrades i tallers sobre “Aprén a Reciclar” el divendres 8 de febrer a la vesprada, campanya educativa sobre el foment del reciclatge també organitzat pel M.I. Ajuntament.

Els/les alumnes d’Infantil celebraran els Carnestoltes el divendres 1 de febrer.

Finalment comunicar-vos que la Delegada General d’Educació de les Hnas. de Santa Ana ens visitarà el dimecres 13 de febrer, per la qual cosa eixe dimecres no hi haurà tutories.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s