XVª Setmana Cultural


 

Os comunicamos que del 25 al 28 de mayo tendrá lugar la XVª Semana Cultural dedicada a “Els Orígens de La Pobla Llarga”.

 

Al igual que otros años,  para celebrar el final del mes de mayo, el día 28 haremos la Eucaristía a la Virgen. La misa será en sufragio del presidente del AMPA Don Ricardo Tello, a la cual estáis todos invitados. Los actos posteriores de puertas abiertas quedan anulados por dicho motivo.

 

 

Adjuntamos el programa de actividades de la Semana Cultural:

 
Dimarts 25 de maig. 9 hores. Inauguració.

VESPRADA. 16 hores. Presentació Multimèdia:   “Orígens de La Pobla Llarga” a la Casa de Cultura per a Primària i al Col·legi per a d’Ed. Infantil.

Dimecres 26 de maig. 9 hores. Eixida a peu al “Pont de L’Ase” per als alumnes de 4t a 6é de primària on En Joan Català  ens explicarà el seu valor històric.Visita guiada per Na Fàtima Castelló a l’Ajuntament i l’Església per als alumnes d’Ed. Infantil. Taller “Dibuixa el teu Ajuntament” per al alumnes de 1er a 3er.VESPRADA. Primària visitarà algunes Cases Senyorials que hi ha al Poble. Amb explicacions a càrrec de En Joan Català i de En Balbino Serena.Taller “Escut de La Pobla Llarga” per a d’Ed. Infantil i de 1er a 3er.

Dijous 27 de maig. 9 hores. Eixida a peu per als alumnes de 1er a 3er als “Horts de La Comtessa” i de “La Sorda” . Ens explicarà la seua història En Norbert Blasco.Taller “Decora el teu Ajuntament” per als alumnes d’Ed. Infantil.Taller “Escut de La Pobla Llargaper als alumnes de 4t a 6é de primària.VESPRADA. Animació Lectora per a tot el centre.

Divendres 28 de maig.MATI. 9´30 hores Eucaristia dedicada a la Verge.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s