Dia Internacional de la Llengua Materna


El Dia Internacional de la Llengua Materna que va ser proclamat per la Conferència General de la UNESCO al novembre de l’any 1999, se celebra tots els anys el 21 de febrer des del febrer del 2000 a fi de promoure totes les llengües del món. Eixe Dia oferix una oportunitat eficaç de mobilització a favor de la diversitat lingüística i del plurilingüisme.

Les llengües són l’instrument de més abast per a la preservació i el desenvolupament del nostre patrimoni cultural tangible i intangible. Tota iniciativa per a promoure la difusió de les llengües maternes servirà no sols per a incentivar la diversitat lingüística i l’educació multilingüe, sinó també per a crear major consciència sobre les tradicions lingüístiques i culturals del món i inspirar a la solidaritat basada en l’enteniment, la tolerància i el diàleg.

Més informació en: http://www.unesco.org/new/es/culture/themes/cultural-diversity/languages-and-multilingualism/

El Día Internacional de la Lengua Materna (DILM) fue proclamado por la Conferencia General de la UNESCO en noviembre de 1999. Ha sido celebrado cada año desde el febrero de 2000 con objeto de promover todas las lenguas del mundo. Ese Día ofrece una oportunidad eficaz de movilización a favor de la diversidad lingüística y del plurilingüismo.

La edición 2011 del Día se concentra en el tema siguiente: Las tecnologías de la información y de la comunicación para la salvaguardia y la promoción de los idiomas y de la diversidad lingüística.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s