Calendari escolar del pròxim curs 2014/2015


La Conselleria d’Educació ha aprovat el calendari escolar del pròxim curs 2014/2015, que establix l’inici i la finalització del període lectiu així com els dies festius o els períodes vacacionals. 
En Infantil i Primària les classes començaran el 3 de setembre i finalitzaran el 19 de junyAçò suposa que els alumnes tindran més dies de classe respecte al curs actual. En concret, els estudiants tindran quatre dies lectius més en Infantil i Primària.
És la primera vegada que l’inici de curs coincidix en Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat i que les classes comencen la primera setmana de setembre
El curs 2014/2015 tindrà 185 dies lectius en Infantil i Primària i 178, en Secundària i Batxillerat. Per tant, els alumnes tindran quatre dies lectius més en Infantil i Primària i dos més, en Secundària.  Cal recordar que este curs té 181 dies lectius en Infantil i Primària i 176 dies lectius, en Secundària. 

Període lectiu 
Infantil i Primària començarà les classes el 3 de setembre i les finalitzarà el 19 de juny.  Les vacacions de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener, ambdós inclosos, i les vacacions de Pasqua, del 2 al 13 d’abril, ambdós inclosos. 
D’altra banda, durant el curs escolar, seran festius i no lectius els dies següents: 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana; 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, 19 de març, Sant Josep, i 1 de maig, Dia del Treball. 

 Educació avança l’inici de curs al 3 de setembre en Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s